Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθετε...

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ

Η Υγιεινή του Στρώματος: Ένα στρώμα με το οποίο ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή, οφείλουμε να το διατηρούμε καθαρό και σε άριστη κατάσταση. Αυτό είναι υψίστης σημασίας γιατί, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες αποδείχτηκε ότι ακόμα και σε ένα σχετικά καθαρό περιβάλλον μπορούν να αναπτυχθούν μέχρι και 2.000.000 μικροοργανισμοί ακάρεων στο διάστημα 8 ετών περίπου. Τα ακάρεα σκόνης είναι υπεύθυνα και για κάποιες ασθένειες όπως το άσθμα ή ακόμα και κάποιες αλλεργίες.


Η διάρκεια ζωής ενός στρώματος: Κάτι άλλο που επίσης πρέπει να γνωρίζουμε, είναι τη διάρκεια ζωής ενός στρώματος. Όταν βλέπουμε ανομοιομορφία στην επιφάνεια, ακούμε τριγμούς, βλέπουμε τα υλικά του να αρχίζουν να ξεφτίζουν και το σημαντικότερο, όταν ένα στρώμα δεν μας ξεκουράζει πια, τότε έφτασε ο καιρός να το αλλάξουμε.

Οδηγίες φροντίδας
Το στρώμα χρειάζεται τη σωστή φροντίδα για να προστατευθεί, προκειμένου να αποδίδει άριστα και να μεγιστοποιήσει τη διάρκεια ζωής του.

  • Το στρώμα πρέπει να τοποθετηθεί σε μία καινούργια, σταθερή βάση. Μία φθαρμένη βάση μπορεί να προκαλέσει μόνιμη ζημιά στο προϊόν, για την οποία δεν ευθύνεται η NAGEL Strom.
  • Πρέπει να γυρίζετε το στρώμα κάθε 4 μήνες, για να αερίζεται και να αποφεύγετε το βούλιαγμα.
  • Επιλέξτε και χρησιμοποιείτε ένα προστατευτικό στρώματος (επίστρωμα) σε κάθε περίπτωση, για αποφυγή λεκέδων από ανθρώπινα υγρά.
  • Μη χρησιμοποιείτε νερό πάνω στο προϊόν. Μπορεί να απορροφηθεί και να δημιουργηθεί εσωτερική υγρασία με δυσάρεστη οσμή.
  • Μη χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά πάνω στο προϊόν.
  • Μην καπνίζετε κάνοντας χρήση του προϊόντος. Η βραδυφλεγής επεξεργασία των υλικών δεν εγγυάται την ασφάλειά σας.
  • Μη χρησιμοποιείτε τα χερούλια για την ανύψωση του στρώματος με όλο του το βάρος. Τα χερούλια είναι για την ελαφριά μετατόπιση του προϊόντος, εφόσον έχει ήδη τοποθετηθεί σε κρεβάτι.
  • Μην ακουμπάτε πολύ βαριά αντικείμενα, μη χοροπηδάτε και μη στέκεστε όρθιοι πάνω στο στρώμα, γιατί μπορεί να υποχωρήσει και να καταστραφεί σε εκείνα τα σημεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φυλάξτε το καρτελάκι του στρώματος μετά την αγορά του, καθώς περιέχει απαραίτητες πληροφορίες και τους όρους εγγύησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο