Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Υλικά Κατασκευής

Airfoam:
Αφρώδες υλικό με πολυάριθμες κυψελίδες αέρα που προσδίδουν άριστες δυνατότητες αερισμού και μεγάλη ελαστικότητα. Είναι υποαλλεργικό και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Airfoam Plus:
Αφρώδες υλικό υψηλής τεχνολογίας και εξαιρετικής πυκνότητας που «αναπνέει», εξελιγμένο προϊόν εργαστηριακών ερευνών, χαρακτηρίζεται από την άριστη δυνατότητα επαναφοράς. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Ergofoam:
Αφρώδες, εύκαμπτο, υποαλλεργικό υλικό με μεγάλη ανθεκτικότητα. Έχει ανατομικές ιδιότητες και προτείνεται σε άτομα με ανάλογες απαιτήσεις.

Ergofoam Plus:
Αφρώδες υλικό ειδικής πυκνότητας και υψηλού εργονομικού χαρακτήρα που ξεχωρίζει για την εξαιρετική του αντοχή και ελαστικότητα. Διαθέτει άριστο αερισμό, είναι υποαλλεργικό και κατά της ανάπτυξης μικροβίων.

Feltron:
Λευκός και βαμβακερός σκληρός τάπητας που προσφέρει μόνωση κι ενίσχυση μεταξύ των ελατηρίων και των επιφανειακών υλικών. Έχει υποστεί θερμική επεξεργασία.

Visco Elastic:
Υλικό εξαιρετικής ποιότητας από ελαστική βισκόζη, προηγμένης τεχνολογίας, που αποτυπώνει και παίρνει τη μορφή του σώματος μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Λέγεται και memory, το υλικό που θυμάται.

Latex:
Φυσικό καουτσούκ από εκχύλισμα τροπικού δέντρου με εξαιρετική ελαστικότητα και άριστο σύστημα εξαερισμού. Οι πολυάριθμες κυψέλες του επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα και εμποδίζουν την ανάπτυξη ακάρεων και βακτηρίων.

Kenaf:
Οικολογικό υλικό από φυτικές ίνες και βαμβάκι. Πρόκειται για αεριζόμενο υλικό που λειτουργεί μονωτικά μεταξύ ελατηρίων και επιφανειακών στρώσεων. Έχει υποστεί θερμική επεξεργασία.

Κοκοφοίνικας:
Φυσικό υλικό από ίνες που προέρχονται από το περίβλημα της καρύδας. Αποδίδει άριστα ως μονωτικό υλικό και διαθέτει ιδιότητες πολύ καλού αερισμού.

Βάτα λευκή βαμβακερή:
Φυσικό υλικό από βαμβάκι. Βοηθά στο σωστό αερισμό του στρώματος και προσαρμόζεται άριστα στη θερμοκρασία του σώματος.

Space Flex:
Νέο επαναστατικό υλικό, μελετημένο αποκλειστικά για να διατηρεί πάντα την ίδια απόσταση μεταξύ των υπολοίπων υλικών, ανεξαρτήτως Βάρους σώματος. Το αποτέλεσμα είναι μια συνεχής και απρόσκοπτη ροή μέσα στο στρώμα. Είναι 100% ανακυκλώσιμο και η επεξεργασία του αποτρέπει τη συγκέντρωση μικροοργανισμών.


Γενικά η διάρκεια ζωής του στρώματός σας θα εξαρτηθεί από την ποιότητα των υλικών κατασκευής καθώς και τη δική σας συντήρηση! Παλιότερα, ήταν κοινός ο μύθος του σκληρού στρώματος για καλό ύπνο. Αυτός ο μύθος έχει πλέον καταρριφθεί. Το στρώμα πρέπει να είναι σταθερό αλλά όχι κατ' ανάγκη πολύ σκληρό για όλους. Πρέπει να το νοιώθουμε ξεκούραστο και αυτό επιτυγχάνεται αν η σπονδυλική μας στήλη έχει σταθερή υποστήριξη αλλά και ελαστικότητα σε όλη τη διάρκεια του ύπνου. Για καλή ελαστικότητα, προτιμήστε τα στρώματα με λάτεξ και βαμβάκι αλλά και καλές αναρτήσεις.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο